Ultima mobilitate din cadrul proiectului Erasmus cu nr. 2021-1-RO01-KA122-SCH-000021573, „Școala mea verde, școala mea fericităˮ, coordonat de profesor Cojocaru Mihaela, s-a desfășurat în  cadrul Școlii Gimnaziale "Dr.Alexandru Șafran" Bacău și a fost reprezentat de o mobilitate inedită pentru școala noastră. Am avut invitat un expert in educatie din Franța, domnul director Jason Maucolin.

In prima zi de mobilitate, invitatul nostru  a vizitat școală noastră și a desfășurat un seminar interactiv pe teme ecologice cu elevii școlii.

A doua zi a fost invitat la conferinta  CONFERINȚĂ ECO LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ "DR. ALEXANDRU ȘAFRAN" BACĂU, unde domeniul eco a fost în centrul atenției cadrelor didactice ale școlii noastre.

Domnul director Jason Maucolin a susținut în cadrul Conferinței internationale Erasmus + lucrarea cu tema: Exemple de bune practici eco- school - Metode de ecologizare în Franța.In cadrul conferintei au mai fost prezentate diseminări ale mobilităților derulate în cursul acestui an școlar:

- prof. Cătălin Tunaru - mobilitatea din Istanbul;

- prof. Mara Feneru - mobilitatea din Atena;

- prof. Alina Cruceanu - jobshadowingul cadrelor didactice în Patras;

- profesor pentru invatamantul prescolar Nicoleta Ichim - mobilitatea din Helsinki, Finlanda;

- Proiect Erasmus Plus KA2 "3 Arts For environmental Protection - photography - drama and drawing" - prof. Crina Antip de la Scoala Gimnaziala N. Balcescu, mobilitate Patras.

Felicitări tuturor participanților!

Mulțumiri tuturor pentru participare!

Mulțumim, Erasmus Plus!

 

 Acest proiect este finanțat cu susținere din partea UE, prin Programul Erasmus+.

 Această prezentare reflectă numai punctul de vedere al autorului, iar UE nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informațiilor pe care le conține.

                                                                                                                Prof. Dr. Oana Bărbuț